Home>Nieuws>WereldWijzer wint gezonde schoolverkiezing!

WereldWijzer wint gezonde schoolverkiezing!

dinsdag 27 november 2018

WereldWijzer wint gezonde schoolverkiezing!

Gezondheid is voor leerlingen een voorwaarde om tot leren te komen. Vandaar dat wij bij WereldWijzer een gezonde schoolomgeving erg belangrijk vinden.

Op donderdag 22 november is een aantal medewerkers van ICB WereldWijzer naar het inspiratiefestival ‘gezonde school’ van de GGD IJsselland geweest. Hierbij kwamen meerdere onderwerpen aan bod als gezonde lunch, seksuele vorming, gameverslaving  en beweging.

Voor dit festival konden wij een plan indienen om mee te dingen met de gezondheidsverkiezing. Ons plan had alles te maken met ons nieuwe schoolplein. Ondanks dat wij achter de schermen hard bezig zijn om een groen(er) schoolplein te realiseren, beseffen wij ons ook dat het nog enige tijd kan duren voor wij het schoolplein gereed zullen hebben. Om toch voor de kinderen een signaal af te geven dat wij er echt voor gaan, willen wij graag alvast een klein deel van het plein op korte termijn aanpakken.

En u raadt het al; wij hebben met ons plan de eerste prijs gewonnen! Maar liefst €1250,- mogen wij besteden aan ons schoolplein. Wat het exacte plan is, houden we nog even een verrassing. Houd de komende nieuwsbrieven in de gaten, daar zullen wij u uiteraard op de hoogte houden!

 

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld