Eigenwijs BSO

   Buitenschoolse opvang in Colmschate

Kinderopvang Eigenwijs biedt opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Net even anders

De buitenschoolse opvang heeft een gezellige eigen ruimte boven. Kinderen komen zowel naar de voorschoolse als naschoolse opvang.

Wij hebben een keuken waar de kinderen de heerlijkste baksels kunnen maken.

De knutselaars, schilders, en andere creatieve koppies leven zich uit in de aparte creatieve ruimte. En wie even helemaal niks wil kan lekker relaxen in de chillruimte!

Maar vaak zijn we buiten te vinden in de heerlijke bosrijke omgeving of bij slecht weer in de gymzaal van gemeenschapshuis De Kuip. 

Dit maakt Eigenwijs zo leuk

·       Een gezellige, kleinschalige locatie
·       In een bosrijke omgeving
·       Veel op stap met de kinderen
·       Beschikken over een GoCab (elektrische bakfiets) waardoor we overal kunnen komen
·       Flexibele opvang mogelijk

Van welke scholen komen de kinderen naar Eigenwijs?

·       De wereldwijzer
·       Het Roessink
·       Kolmenscate

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.00 uur. In overleg is opvang mogelijk tot 18.30 uur. We bieden ook voorschoolse opvang aan van maandag t/m vrijdag vanaf 07.00 uur.

En tijdens studiedagen en schoolvakanties is onze opvang geopend!

Ons team

Wij werken met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Onze pedagogisch  medewerkers maken gebruik van DoenKids! Een grote database van activiteiten voor alle leeftijden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of een rondleiding plannen? Dat kan heel eenvoudig via de website www.kdvkindernet.nl

Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 0570-244 132 Of u belt rechtstreeks naar de locatiemanager Bapke Boelens op telefoonnummer 06- 15 63 46 70.