ICB WereldWijzer

Welkom op de website van Interconfessionele Basisschool WereldWijzer. ICB Wereldwijzer is gevestigd in de wijk Colmschate, in Deventer. De school is een afspiegeling van de maatschappij. Ze biedt aan gelovige en niet-gelovige kinderen een veilige plek om te leren. Het gaat niet alleen om het opdoen van allerlei kennis. Zeker zo belangrijk is de persoonlijke en sociaal-emotionele ontwikkeling. Dit doen we door te werken met het programma “Kanjertraining”.

De kinderen zitten in leerjaren bij elkaar. Het behoren bij een groep vinden we belangrijk.

Op de site vindt u een schat aan informatie hoe we werken en wat we belangrijk vinden. Daarnaast kunt u veel vinden over de ondernomen activiteiten in de verschillende groepen. Wij hopen dat u veel plezier aan deze site zult beleven. En dat de site toegevoegde waarde heeft voor u / jou als (groot) ouder, kind, toekomstige ouder van een leerling of omdat u onze school “per toeval” hebt ontdekt.

 

Lees meer…

Iedere dag weer wat wijzer op ICB WereldWijzer

Fijne feestdagen!

kerst

17 decemberLees verder
Agenda
Voorleesontbijt groep 1/2
20 januariLees verder
Studiedag, kinderen vrij!
5 februariLees verder
Carnaval
12 februariLees verder
Voorjaarsvakantie
20 februariLees verder
Kinderboekenweek

 

kbwVandaag sluiten we de Kinderboekenweek af. Het thema was 'En toen.......'
De kinderen hebben door prachtige boeken en activiteiten veel geleerd over het verleden. De kleuters hebben bijvoorbeeld gewerkt rond het thema 'Romeinen' en in de bovenbouw is een heuse tijdmachine gebouwd!

9 oktoberLees verder

Door kennis en wijsheid klaar voor de dag van morgen

Leerlingenraad

llr

Gisteren is de nieuwe leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen. De kinderen zijn er heel trots op dat ze hun klas dit jaar gaan vertegenwoordigen. Ze zitten vol goede ideeën en we gaan zeker van ze horen dit jaar!

Klasse jongens en meisje!

9 oktoberLees verder

ICB WereldWijzer: Kanjerschool!

Studiedag Bewegend Leren

bew

Donderdag 24 september hadden alle juffen en meesters een studiedag Bewegend Leren. Na de onderliggende theorie gingen ze praktisch aan de slag: Zelf beweeg-activiteiten bedenken bij bijvoorbeeld een gewone taal- of rekenles. Dit bewegend leren kan op het plein, in de gymzaal, maar ook gewoon in de klas. Het team is enthousiast en voor kinderen is dit een goede en leuke manier om met aandacht te leren. We hebben er zin in om dit in onze lessen op te nemen!

24 septemberLees verder

Wijzer met jezelf en de ander

Wijzer voor jezelf en de ander

Wijzer in, voor en met de wereld

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren