WereldWijzer Deventer
Home>Nieuws>Kerstviering

Kerstviering

dinsdag 20 november 2018

Kerstviering

Donderdagavond 20 december is de kerstviering op ICB WereldWijzer. Dit jaar zullen de leerkrachten een kersttoneelstuk opvoeren voor de kinderen en hun gezin. Wij doen dit in 2 uitvoeringen. De eerste uitvoering begint om 18:00 uur en is bedoeld voor de gezinnen waarvan het jongste kind in groep 1, 2 of 3 zit. De tweede uitvoering begint om 19:15 uur voor de gezinnen waarvan het jongste kind in groep 4,5,6,7 of 8 zit. Bijvoorbeeld u heeft een leerling in groep 2 en een leerling in groep 5 dan is uw gezin om 18:00 uur aan de beurt.

Per gezin mogen er maximaal 2 volwassenen meekomen. Als u zelf niet aanwezig kunt zijn dan mag een ander voor u in de plaats komen, bijvoorbeeld een opa/oma of andere volwassene. Kinderen mogen niet zonder begeleiding van een volwassene komen.

Tussen 18:30 en 19:15 uur is er voor alle gezinnen een gezellig samenzijn op het plein, georganiseerd door de ouderraad van de school.

Als school doen wij ook mee met de kerstkaartenactie van de ouderenfonds. De kinderen maken op school een kerstkaart. De kaarten worden door het ouderenfonds verzonden naar eenzame ouderen.

Verdere informatie over de kerstviering volgt via een uitnodiging op 6 december.

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld