WereldWijzer Deventer
Home>Nieuws>Kerstviering

Kerstviering

maandag 10 december 2018

Kerstviering

Uitnodiging Kerstspel

Beste ouders,

Wij nodigen u van harte uit om met ons het kerstfeest te vieren op donderdag 20 december 2018. De viering zal dit jaar plaats vinden in de vorm van een kersttoneelstuk gespeeld door de leerkrachten van de school. Het toneelstuk heet: Krent, kerstmis kan een mens tot inkeer brengen.

Wij doen dit in 2 uitvoeringen. De eerste uitvoering begint om 18:00 uur en is bedoeld voor de gezinnen waarvan het jongste kind in groep 1, 2 of 3 zit. De tweede uitvoering begint om 19:15 uur voor de gezinnen waarvan het jongste kind in groep 4,5,6,7 of 8 zit. Bijvoorbeeld u heeft een leerling in groep 2 en een leerling in groep 5 dan is uw gezin om 18:00 uur aan de beurt.

Per gezin mogen er maximaal 2 volwassen meekomen. Als u zelf niet aanwezig kunt zijn dan mag een ander voor u in de plaats komen, bijvoorbeeld een opa/oma of andere volwassene. Kinderen mogen niet zonder begeleiding van een volwassene komen.

Het is ons niet gelukt om voldoende mensen te regelen voor de kinderopvang. Wij hopen daarom dat u thuis zelf voor opvang voor uw baby en/of peuter kunt zorgen. Mocht u besluiten om uw peuter mee te nemen naar de voorstelling dan vertrouwen wij er op dat u de zaal verlaat mocht dit te veel overlast brengen.

Tussen 18:30 en 19:15 uur is er voor alle gezinnen een gezellig samen zijn op het plein onder het genot van een drankje, vrolijke kerstmuziek en de kerstman is aanwezig. Dit is georganiseerd door de ouderraad van de school.

Wij wensen u alvast een gezellig en fijn kerstfeest!

Met vriendelijke kerstgroet,

De kerstcommissie
Team en Ouderraad

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld