Home>Nieuws>Groep 7 en groep 8: Sportdag

Groep 7 en groep 8: Sportdag

donderdag 24 mei 2018

Groep 7 en 8 van ICB Wereldwijzer uit Deventer is donderdag 16 mei 2018 naar sportdag geweest. Waar wij sportdag hebben gehad is bij Daventria. We kwamen met de auto’s. We hadden onze tassen op het verzamel punt gelegd. Toen konden we beginnen aan de achtkamp, dat bestond uit : hoogspringen, vortex werpen, grote bal werpen, kogel stoten, horden lopen, stap stap sprong, 60 meter sprint en verspringen.

Daarna hadden we een half uur pauze om te lunchen. Toen begon het middagprogramma. Het middag programma bestond uit verschillende teams die lijnbal of slagbal deden. We hadden 5 lijnbal teams en 2 slagbal teams.

3 teams van de 5 lijnbal teams hebben alles gewonnen. En van de 2 slagbal teams heeft 1 team gewonnen. De estafette beker was ook voor ons. De finale van de estafette was ook heel spannend want het Palet had een voorsprong en liet even later het estafettestokje vallen waardoor ze vertraging hadden en wij konden gaan sprinten en toen hadden we gewonnen !!!!!!

We gingen met een trotse groep 7 en 8 naar huis samen met een vaantje en een beker voor de estafette. Het was een topdag voor ons en we waren kapot. We hadden het super gedaan vonden we allemaal!

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld