Home>Kinderopvang

Kinderopvang

samko-kinderopvang1Met plezier en betrokkenheid verzorgen wij de opvang van uw kinderen. In een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving bieden wij uw zoon of dochter een plek waar hij of zij zich thuis voelt en waar u gezien en gehoord wordt. Of het nu gaat om baby’s, peuters of schoolgaande kinderen uw kind is bij ons van harte welkom!

Buitenschoolse opvang
Na school is het tijd voor ontspanning! Bij de buitenschoolse opvang vangen we kinderen van 4 tot 13 jaar op. Uit school drinken en eten we eerst samen, daarna kunnen de kinderen kiezen uit één van onze activiteiten. Knutselen, lezen, koken, timmeren, lekker buiten spelen of gewoon even luieren. Het kan allemaal. Op onze locaties organiseren we allerlei leuke activiteiten, waar uw kind aan mee kan doen.

Peuterspelen bij Sam&ko
Peuterspelen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! We werken op al onze locaties met Piramide. Dit is een educatieve methode en stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Binnen deze methode wordt gewerkt met thema’s. Door een combinatie van vrij spel en gezamenlijke activiteiten wordt de kinderen een inspirerende omgeving geboden waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de basisschool.

De WereldWijzer en Sam&sjakie of Sam&koen
Voor de opvang van kinderen is er een intensieve samenwerking tussen de WereldWijzer en Sam&sjakie. Sam&sjakie is een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, gevestigd in Openbare Daltonschool Het Roessink. Sam&koen is een buitenschoolse opvang waarbij sport en spel centraal staat, bij sport- en voetbalvereniging Helios. Samen met de school zorgen we voor een doorgaande pedagogische lijn bij het peuterspelen en bij de buitenschoolse opvang.

Sam&sjakie werkt samen met de WereldWijzer maar ook met de andere scholen in de wijk om de kinderen een goede start te laten maken op school. Na anderhalf tot twee jaar peuterspelen wordt er gezorgd voor een goede begeleiding en overdracht naar de basisschool van uw keuze.

De kinderen die gebruik maken van peuterspelen hebben ook een gegarandeerde plaats in de buitenschoolse opvang, als u hier gebruik van wilt maken.

Meer informatie vindt u op onze websites:

Website Sam&sjakie

Website Sam&koen

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld